Dobrodošli u luksuzne apartmane

ROYAL GARDENS PARADISE

Dobrodošli u luksuzne apartmane

ROYAL GARDENS PARADISE

Dobrodošli u luksuzne apartmane

ROYAL GARDENS PARADISE

ROYAL GARDENS PARADISE

Royal Gardens Paradise se nalazi na šestom spratu novoizgrađene poslovno stambene zgrade u strogom centru Budve. Raspolažemo sa 8 luksuznih apartmana kvadrature od 60 do 100 m2 opremljenih sa namještajem po mjeri i sa svim tehničkim uređajima koji se danas podrazumijevaju u apartmanima visoke kategorije.

Apartmani gledaju na gradsku marinu, park, Stari grad, ostrvo „Sveti Nikola“ („Školj“ ili „Havaji“). Nalaze se na samo 200m od Starog grada, 300 m od plaže „Ričardova glava“, 700m od popularne plaže „Mogren“, 50m od Supermarketa.

U objektu se nalaze banka, kafići, restorani, noćni klub, butici i mnoge druge uslužne djelatnosti.

Royal Gardens Paradise raspolaže sa sopstvenim parking mjestima u podzemnoj garaži koja je pokrivena nadzornim kamerama.

Rezerviši svoj dolazak

 Dođite jednom i uvijek ćete nam se vraćati

Organizuemo prevoz od-do aerodroma Tivat koji je udaljen 20 km, aerodroma Podgorica 65 km ili aerodroma Dubrovnik 72 km.

Konsijerž će Vam biti dostupan za sve posebne želje.

Mindful Mermaid

@themindfulmermaidblog

4_5_stars

„Neočekivani raj u Budvi, Crna Gora “
19. jul 2016.
David’s been here

@davidsbeenhere1

4_5_stars

„Ne treba mnogo da shvatimo zašto – ovaj drevni grad se može pohvaliti raznim uzbudljivim stvarima koje treba raditi i vidjeti.“
12. jun 2017
Chasing the donkey

@chasingthedonkey

4_5_stars

„Zbog svojih fenomenalnih plaža i velelepne luke Budva je popularna turistička  destinacija još od 1930. godine “
9. avgust 2018

Buthoe, Butua, Budua, Butoba, Budova ili Civitas Antiqua…

..su najkarakterističniji antički i srednjevjekovni nazivi za Budvu.

Kao što se može vidjeti iz antičkih istorijskih izvora, (bogati arheološki materijal) Budva je jedan od najstarijih gradova na Jadranu. Datira iz vremena od preko 2.500 godina. Zemlja ilirskog plemena Enhilejaca, na kojoj je osnovan grad Budva, pominje se još u mitovima vezanim za Kadma i Harmoniju, doseljenika iz grčke Tebe. Po predanju Budva je i dobila ime po volovima koji su doveli Kadma i Harmoniju u ove krajeve (grčki: bous – vo). Budva je bila dio Rimskog carstva, Vizantijskog casrtva, vladari su bili Nemanjići, Balšići, Crnojevići, Mletačka republika, Venecija, Austrougarska, bila je dio SFRJ-a, a posle turbulentnih godina na Balkanu povratila je samostalnost 2006. godine.

Svako je ostavio svoj pečat na arhitekturi, običajima i govoru domicilnog stanovništva.

MAINSTREAM

Ponuda zabavnog karaktera je vrlo prisutna u Budvi: Sea Dance festival, svečani doček Nove godine, Dan Širuna, Petrovačka noć… Iz ponude izdvajamo svjetski poznatu diskoteku na otvorenom “Top Hill” u kojoj su gostovale najveće zvijezde iz regiona i iz svijeta, kao i veliki broj manjih diskoteka, otvorenog  i zatvorenog karaktera. Budva u svojoj ponudi ima i veliki broj  vrhunskih restorana u Starom gradu ali i duž cijele rivijere.

Iz kulturne festivalske ponude izdvajamo: festival “Grad teatar”, džez festival u Petrovcu…

U Budvi su gostovale, odmarale i radile mnoge slavne ličnosti iz svijeta filma, muzike, pozorišta, mode, zabave. Neki od njih su Ričard Vidmark, Sofija Loren i Karlo Ponti, Džeremi Ajrons, Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons, Bred Pit i Anđelina Džoli, Silvester Stalone, Klaudija Šifer, Ronald Harvud, Tomaž Pandur, Roberto Kavali, Renato Balestra, Roling Stonsi, Madona, Leni Kravic, Hulio Iglesias, Džipsi Kings i mnogi, mnogi drugi.

Pišite nam: